Raportul de activitate al Societăţii române de televiziune (SRTV) a fost respins, miercuri, de plenul reunit al Parlamentului. Doina Gradea va fi audiată tot miercuri în comisiile de cultură pentru postul de director general interimar al televiziunii publice. Irina Radu, preşedintele director-general (PDG) al Societăţii române de televiziune (SRTV), demisă din funcţie, miercuri, după ce raportul de activitate al televiziunii publice a fost respins de plenul reunit al Parlamentului, a declarat, pentru Agenţia de presă News.ro, că nu ştie ce a motivat această respingere, întrucât nu a primit explicaţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Nu ştiu de ce (a fost respins raportul de activitate, n.r.). Nu am primit explicaţii”, a spus Irina Radu, pentru News.ro.
 
Raportul SRTV a fost respins cu 74 de voturi ”pentru” şi 203 voturi ”împotrivă”.
                        
Respingerea raportului de activitate al SRTV echivalează cu demiterea întregului Consiliu de administraţie, în frunte cu preşedintele director-general, Irina Radu. Membrii CA  rămân interimari până la numirea unui nou consiliu de către Parlament.

Doina Gradea va fi audiată tot miercuri în comisiile de cultură pentru postul de director general interimar al televiziunii publice.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.