Ştim, îţi place ordinea desăvârşită! Vrei să dai un aspect impecabil casei tale şi să o aduci în centrul atenţiei, dar ce te faci când laitmotivul sezonului - curăţenia de toamnă se transformă într-o povară? Simplu! Demonstrezi că eşti un profesionist informat care are la îndemână cele mai bune tool-uri pentru o curăţenie de 5 stele: aspiratoarele Rowenta. Intriguing, right?

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Let’s talk about cleaning

Dacă nu te pricepi la aspiratoare, stai fără grijă, avem o soluţie pentru tine! Alege dintr-o gamă de aspiratoare, cu sau fără sac, chiar şi aspiratoare verticale, şi bucură-te de tehnologia inovatoare Rowenta şi de o casă exact aşa cum ţi-o doreşti: strălucitoare!

Silent like a Ninja

Fie că te pregăteşti de sesiuni lungi sau chiar nocturne de curăţare, Silence Force 4A este extrem de silenţios, oferind rezultate uimitoare fără să îţi deranjezi vecinul acela morocănos care se activează chiar şi la cel mai mic zgomot. Silence Force 4A este singurul aspirator care combină eficienţă absolută cu cel mai înalt nivel de silenţiozitate. În plus, demonstrează o putere constantă de aspirare şi un consum de energie redus cu până la 50%. Serios, chiar nu îl auzi!

Cu o performanţă de aspirare extremă şi confort maxim în utilizare, aspiratorul fără sac Silence Force MultiCyclonic asigură un sistem avansat de filtrare, cele mai bune rezultate şi eficienţă energetică, toate acestea cu un zgomot redus, de doar 68 dB(A).

Simte-te liber

Air Force este un aspirator vertical, extrem de puternic ce oferă rezultate impecabile şi un nivel de confort remarcabil pentru utilizator. Uită de cablul împrăştiat în toată casa, cu Air Force te bucuri de o libertate absolută fără niciun compromis când vine vorba de performanţele sale.

Alege Acum Garanţia Extinsă de la Rowenta!

Achiziţionează până la 31 decembrie orice aspirator cu sac, fără sac sau vertical participant în promoţie, şi beneficiezi de 3 ani garanţie extinsă de la Rowenta, dacă înregistrezi produsul pe https://www.garantieextinsa.rowenta.ro/.

Ce trebuie să faci? Achiziţionează unul aspiratoarele participante la campanie în perioada 1.09.2017 – 31.12.2017, înscrie-l pe www.garantieextinsa.rowenta.ro până pe data de 15.01.2018 şi pe lângă garanţia standard de 2 ani, beneficiezi de 3 ani service extins de la Rowenta. Trebuie doar să înregistrezi produsul pe site-ul campaniei and you are done!

Cleaning was never this simple!

***

Despre Rowenta

Rowenta a luat naştere în 1909, în Germania. Brandul satisface nevoile consumatorilor aflaţi în căutarea produselor de înaltă performanţă, uşor de folosit şi cu design funcţional pentru uzul cotidian. Rowenta dispune de o gamă largă de produse, de la dispozitive pentru hairstyling şi epilatoare, la aspiratoare şi produse pentru îngrijirea ţesăturilor, create din respect pentru consumator şi pentru mediul înconjurător. Pentru mai multe informaţii accesează www.rowenta.ro, www.facebook.com/RowentaRomania

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.