Cântecele galeriei Univerităţii Cluj vor fi interpretate de fanii Şepcilor Roşii alături de o orchestră simfonică, în 30 septembrie, împreună cu sportivi ai echipelor studenţeşti, în faţa Universităţii ”Babeş Bolyai”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Evenimentul este organizat de Scena Urbană şi va avea loc în 30 septembrie, începând cu ora 19.00.

”A venit momentul ca ”U” să urce pe scenă! Pe Scena Urbană. În 30 septembrie, de la ora 19.00, pe strada Mihail Kogălniceanu, în faţa Universităţii Babeş Bolyai, membrii Peluzei Şepcile Roşii, împreună cu susţinători ai diferitelor ramuri sportive ale clubului Universitatea Cluj, vor cânta, alături de o orchestră simfonică, toate melodiile îndrăgite de generaţii întregi de clujeni, în cadrul unui spectacol muzical inedit”, au anunţat, joi, organizatorii.

Potrivit acestora, toate melodiile au fost puse pe note şi vor fi cântate în cadrul evenimentului chiar de către galerie, iar în pauze vor fi prezentate echipe şi sportivi ai clubului care aniversează în 2019 o sută de ani de existenţă.

”Este un eveniment ce se adaugă suitei de proiecte derulate de Scena Urbană în scopul de a reda spatiul oraşului către comunitate, de a-l transforma şi redefini drept acel spaţiu care aparţine tuturor, de a pune în valoare acele trăiri care ne aduc împreună, ne definesc ca şi comunitate şi ne ancorează în timp şi spaţiu. Vrem să scoatem cântecele Universităţii din stadion şi să le aducem în stradă, în spaţiul public. Ştim ce înseamnă Universitatea Cluj pentru oraş şi intenţia noastră este de a reconstrui legături între oameni prin aceste superbe cântece ale galeriei. Indiferent de vârstă sau profesie, clujenii se întâlnesc deseori pe stadion, în săli de sport sau în faţa ecranelor pentru a susţine sportivii Universităţii Cluj. Ne dorim ca, în seara zilei de 30 septembrie, să ne întâlnim, prin cântec, cu acele energii care ne unesc de aproape o sută de ani în faţa sportului”, a spus şi Daniela Maier, coordonator Scena Urbană şi vicepreşedintele Ordinul Arhitecţilor din România- Filiala Transilvania.



Şi membrii Peluzei Şepcile Roşii au transmis un mesaj. ”Ştiţi de ce se întâmplă toate acestea? Pentru că ”U” înseamnă în primul rând tradiţie, creativitate şi comunitate. Niciodată ”Dă-le gol, hai dă-le gol!” nu va putea transmite emoţia generată de ”Slavă ţie, studenţie” sau ”Primul pas pe stadion”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.