Volumul de memorii scris de Hillary Clinton despre pierderea alegerilor prezidenţiale din 2016 în favoarea lui Donald Trump, ”What Happened”, a devenit bestseller, fiind vândut în peste 300.000 de exemplare în Statele Unite ale Americii în prima săptămâna de la lansare, potrivit editurii Simon & Schuster, informează bbc.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Simon & Schuster, volumul ”What Happend” s-a vândut în 167.000 de exemplare tipărite, dar şi în variante e-book şi audio.

Acesta este cel mai mare succes înregistrat în prima săptămână de la lansare pentru un volum hardcover de non-ficţiune din ultimii cinci ani, potrivit NPD BookScan Data.

În volumul ”What Happened”, Hillary Clinton încearcă să explice motivele pentru care a pierdut alegerile prezidenţiale.

Cartea a fost publicată pe 12 septembrie şi pare că urmează să ocupe primul loc ca bestseller în topul întocmit de Sunday Times în acest weekend, în categoria volumelor hardcover non-ficţiune.

În luna iulie, Hillary Clinton a anunţat printr-un mesaj publicat pe Twitter că urmează să lanseze un volum de memorii, spunând că procesul de scriere a acestuia a fost dificil.

”A fost dificil să scriu «What Happened», la fel este ceea ce vedem în fiecare zi. Sper ca acest volum să vă fie de folos, în timp ce mergem înainte şi luptăm”, a arătat mesajul publicat de Hillary Clinton.

”Există, în mod evident, o cerere copleşitoare din partea cititorilor de a afla şi experimenta, din perspectiva unică a lui Hillary Clinton, evenimentele istorice ale alegerilor prezidenţiale din 2016. «What Happened» răspunde la această cerere”, a spus Carolyn Reidy, preşedinte şi director executiv al editurii Simon & Schuster.

”What Happened” este cel de-al treilea volum de memorii semnat de Hillary Clinton, după ”Living History” (2003) şi ”Hard Choices” (2014). Ea a mai scris o carte despre societate, intitulată ”It takes a Village”, care a fost adaptată recent într-o carte ilustrată pentru copii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.