Traficul feroviar este întrerupt, joi, pe relaţia Cluj-Oradea, din cauza unui TIR care a derapat şi s-a răsturnat în gabaritul liniei de calea ferată, între staţiile Ciucea şi Piatra Craiului, din judeţul Cluj. Trei trenuri sunt afectate, staţionând temporar în gările de pe traseu. În urma accidentului, nicio persoană nu a fost rănită.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit CFR SA, traficul feroviar este oprit, joi, pe Magistrala 300 din cauza unui tir căzut lângă calea ferată, între staţiile Ciucea şi Piatra Craiului.

Trei trenuri sunt afectate: 2 trenuri de călători staţionează temporar în gările Ciucea (trenul IR 12531) şi Piatra Craiului (IR 1532), iar trenul R 3642, care a anunţat incidentul, este oprit în linie curentă, între staţiile Ciucea şi Piatra Craiului.

”Până la scoaterea tirului din gabarit, Regionala CF Cluj va asigura transbordarea călătorilor cu mijloace auto între staţiile Ciucea şi Piatra Craiului. Personalul feroviar va interveni pentru ridicarea tirului cu o macara de mare tonaj”, anunţă CFR SA.

La rândul lor, reprezentanţii Centrul Infotrafic anunţă că TIR-ul circula pe DN 1 dinspre Oradea către Cluj-Napoca şi s-a răsturnat, la kilometrul 551+600 de metri, lângă calea ferată.

În urma accidentului nu s-au îănregistrat victime. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.