Trei acoperişuri din oraşul Târgu Cărbuneşti au fost distruse de vânt şi mai multe străzi din centrul municipiului Târgu Jiu au fost inundate ca urmare a precipitaţiilor înregistrate, miercuri după-amiază, pe raza judeţului Gorj. Autorităţile au pornit sirenele pentru avertizarea populaţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cantitatea importantă de precipitaţii ce s-a înregistrat în municipiul Târgu Jiu a făcut ca mai multe străzi din oraş să fie inundate, sistemul public de canalizare neputând face faţă debitului prea mare.

“S-a circulat în condiţii de ploaie, însă nu au fost străzi închise. Pe strada Popa Şapcă, bucăţi din faţada unui bloc stăteau să cadă, dar s-a intervenit cu angajaţii primăriei şi a fost înlăturat pericolul”, a declarat agent şef adjunct de poliţie Miruna Prejbeanu, purtător decuvânt al IPJ Gorj.

În oraşul Târgu Cărbuneşti, opt autoturisme au fost avariate, după ce trei acoperişuri au fost distruse de furtună.

“Sistemul public de alarmare a fost activat în municipiul Târgu Jiu având în vedere situaţia înregistrată la Timiş. De asemenea, la Târgu Cărbuneşti au fost desprinse trei acoperişuri, unul dintre acestea fiind proiectat pe acoperişul unei alte case. Nu s-au înregistrat victime”, a declarat căpitan Mihai Avramescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii


de Urgenţă "Lt.col. Dumitru Petrescu" Gorj.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.