Perechea Horia Tecău/Nicolae Frunză a învins cuplul Dominic Thiem/Philipp Oswald, scor 7-6 (1), 6-2, 6-7 (5), 6-3, iar România este condusă de Austria, scor 2-1, în întâlnirea de la Wels, din turul I al play-off-ului Grupei I, Zona Europa/Africa, a Cupei Davis (baraj de menţinere în Grupa I).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Vineri, Gerald Melzer, locul 133 ATP, l-a învins, cu scorul de 6-1, 6-1, 3-6, 6-1, pe Dragoş Dima, locul 489 ATP, iar Dominic Thiem, locul 7 ATP, l-a învins pe Bogdan Borza, locul 707 ATP, scor 6-2, 6-2, 6-4.

Duminică, de la ora 12.00, vor avea loc ultimele două meciuri de simplu, Dominic Thiem - Dragoş Dima şi Gerald Melzer - Bogdan Borza.

Partidele se desfăşoară la Wels (aproximativ 30 de kilometri sud-vest de Linz), pe zgură, pe un teren în aer liber având tribune de 3.500 de locuri.

Învingătoarea acesti întâlniri va evolua şi anul viitor în Grupa I, Zona Europa/Africa, învinsa va mai disputa o partidă decisivă pentru menţinerea/retrogradarea în/din acest eşalon, cu echipa care pierde dintre Israel şi Ucraina.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.