Mai mulţi pasageri au fost răniţi, suferind tăieturi şi echimoze, în timp ce oameni panicaţi încercau să iasă din staţia de metrou Parsons Green, unde poliţia şi ambulanţa au confirmat un ”incident”, relatează BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Riz Lateef de la BBC Londra afirmă că a văzut persoane rănite din cauza panicii.

District Line a suspendat circulaţia metroului pe întreaga linie, în urma incidentului.

Potrivit unor informaţii anterioare, neconfirmate, la staţia de metrou de la Parsons Green, în sud-vestul Londrei, a avut loc un incendiu.

Poliţia a anunţat că a fost chemată la staţia de metrou către ora locală 8.20 (10.20, ora României), dar că nu avea prea multe informaţii pentru moment.

Potrivit lui Riz Lateef de la BBC London, care se afla în staţie, pasageri i-au spus că a avut loc o explozie în staţie şi că oamenii au intrat în panică.

INCENDIU LA HARROW

Călătorii erau afectaţi vineri, la staţia London Euston, cu perturbări importante în urma unui incendiu care a izbucnit în noaptea de joi spre vineri la o fabrică şi la birouri în nord-vestul Londrei.

Nu exista serviciu la London Midland, Virgin Trains şi Southern, între Milton Keynes Central şi Euston.

Trenurile Virgin şi din Scoţia, West Midlands, în nord-vestul Angliei, şi nordul Ţării Galilor au punct de plecare sau de sosire la Milton Keynes.

London Midland îi sfătuieşte pe pasageri să nu folosească această rută.

Aproximativ 60 de pompieri au fost chemaţi la intervenţie, la  Chantry Place, la Harrow, joi, la ora locală 23.47 (1.47, ora României).

PERTURBĂRI LA EUSTON

Serviciile feroviare erau puternic perturbate în Gara Euston din cauza incendiului de la Harrow.

Niciun tren nu circula între Milton Keynes Central şi London Euston.

Transportul către Manchester, Birmingham şi Liverpool a fost afectat.

Trenurile West Coast Main Line de la Glasgow şi Edinburgh, iclusiv Caledonian Sleeper, către Londra, au fost suspendate.

Se lucra la stabilirea unei navete între Euston, Harrow şi Wealdstone, pentru a permite serviciilor de-a lungul coastei de vest să funcţioneze.

Bilete vândute pe rutele afectate erau acceptate de London Buses, Southeastern, Southern şi Thameslink.

Trenurile London Overground între Watford Junction şi London Euston circulau, însă cu întârzieri mari.

Întârzieri mari se înregistrau pe linia de la Picadilly, între Acton Town, toate terminalele Heathrow şi Uxbridge.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.