Carmen Iohannis, soţia preşedintelui Klaus Iohannis, a vizitat, miercuri, Muzeul Naţional Brukenthal cu elevii din clasa la care este dirigintă la Colegiul Naţional ”Gheorghe Lazăr” din municipiul Sibiu şi a postat două fotografii pe contul personal de Facebook.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Imaginile sunt însoţite de mesajul ”Incursiune în fascinanta lume a baronului Brukenthal (prima oră de dirigenţie)”.

Prima dintre fotografii a fost realizată în faţa muzeului, la intrarea principală, iar cea de-a doua în interior în timp ce Carmen Iohannis şi elevii ei privesc diferite tablouri.

Nu este prima dată când soţia şefului statului postează imagini cu elevii din clasa sa. De exemplu, luni, după festivitatea de deschidere a anului şcolar, a postat mai multe fotografii însoţite de mesajul ”Începem încrezători un nou an şcolar plin de provocari. Challenge accepted!”.

Carmen Iohannis a explicat, în repetate rânduri, că este foarte apropiată de elevii ei şi obişnuieşte să facă diferite ieşiri cu aceştia.

De cele mai multe ori, ieşirile sunt surprinse în fotografii pe care soţia şefului statului le postează pe contul personal de Facebook.

De exemplu, în urmă cu un an a postat fotografii în timp ce se plimba cu câteva eleve într-o maşină decapotabilă, a fost cu elevii în vizită la copiii internaţi în Spitalul de Psihiatrie din Sibiu, pe stadion la un meci de fotbal al echipei în care joacă unul dintre elevii ei, dar şi la concert, în Piaţa Mare a oraşului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.