Şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Brăila, Dan Gheorghiţă, este acuzat că ar fi lovit un bărbat de 50 de ani din municipiul Brăila, în timpul unui conflict izbucnit la o terasă care aparţine unei rude de-a şefului învăţământului brăilean. Poliţiştii au dechis dosar penal în acest caz pentru lovire sau alte violenţe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Scandalul a avut loc în noaptea de 9 septembrie, la o terasă din Brăila. Şeful interimar al ISJ Brăila, profesorul de sport Dan Gheorghiţă, este acuzat că ar fi lovit un bărbat de  50 de ani, angajat al localului, după ce profesorului şi celor cu care se afla la masă li s-ar fi spus că s-a terminat programul şi că trebuie să plătească şi să plece.

”În noaptea de 9 septembrie, la ora 1.00, am fost sesizati de o angajata a unei terase din Brăila că un barbat a provocat un conflict şi refuza să părăsească localul. Colegii mei de la Ordine Publică s-au deplasat la faţa locului, unde au identificat un bărbat de 37 de ani, care în timpul conflictului ar fi lovit un bărbat de 50 de ani din municipiul Brăila. Cercetările în acest caz continuă, iar poliţiştii au întocmit în cauză dosar penal pentru lovire sau alte violenţe ”, a declarat, miercuri, subsinpector Laura Dan, purtător de cuvânt al Poliţiei Judeţene Brăila.

Şeful ISJ Brăila neagă că ar fi lovit pe cineva, însă admite că în noaptea de 9 septembrie s-a aflat alături de cunoscuţi la terasa respectivă, iar în jurul orei 01.00 doi angajaţi, soţ şi soţie, i-ar fi cerut să plece pentru că terasa s-a inchis.

Profesorul de sport Dan Gheorghiţă a fost inspector general adjunct al ISJ Brăila până la începutul acestei luni, când fostul şef al instituţiei, Cătălin Canciu, a fost demis de ministrul Educaţiei, iar atribuţiile sale i-au fost delegate temporar adjunctului. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.