De peste 30 de ani La Fabbrica este leader în sectorul educaţional traducând misiunea companiilor şi a instituţiilor în proiecte de Corporate Social Responsability, un sector care şi în România câştigă din ce în ce mai mult teren în viziunea strategică a firmelor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Uniunea Europeană a definit CSR-ul ca fiind "o integrare voluntară a preocupărilor sociale şi ecologice ale companiilor în operaţiunile lor comerciale şi în raportul lor cu părţile interesate”; este vorba de acţiuni, proiecte şi comportamente pe care firma le adoptă în mod voluntar, şi care sunt din ce în ce mai apreciate, luate în considerare şi valorificate de către comunitate, entităţi locale şi stakeholder.

Agenţie italiană, care face parte din grupul Holding Industriale, e prezentă pe piaţa din România de peste 10 ani prin intermediul unei reţele de coordonatori locali.

“Suntem bucuroşi de această nouă lansare: România demonstrează o mare sensibilitate pentru temele pe care le tratăm în proiectele noastre şi este o ţară esenţială pentru strategia de dezvoltare a Agenţiei”, declara Daniele Tranchini, Administrator Delegat al grupului La Fabbrica.

In România, La Fabbrica a iniţiat şi dezvoltat pentru Enel România proiectul Play Energy, ajuns deja la a 10-a ediţie: o metodă didactică dedicată şcolilor din România pentru a promova şi educa noile generaţii pentru un viitor sustenabil, inovator şi accesibil tuturor.

Drumul către descoperirea energiei se conturează prin intermediul unor conţinuturi didactice gratuite, printate si online, îmbogaţite cu aprofundări asupra diferitelor realităţi energetice. Proiectul incepe la şcoală cu materialele conţinute în kit şi continuă online: mulţumită conţinutului şi ideilor gata de pus în practică, fiecare clasă îşi poate construi un parcurs personalizat şi conform clasei.

Noile birouri ale La Fabbrica se gasesc în Str. Ion Câmpineanu 11, Bucureşti, 010031, in clădirea Union International Center.

Pentru mai multe informaţii vizitaţi https://www.lafabbrica.net/en

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.