Argentina a înregistrat, marţi, un nou rezultat dezamăgitor în preliminariile Cupei Mondiale din 2018, remizând, scor 1-1 (0-0), pe teren propriu, cu ultima clasată în grupa sud-americană, Venezuela.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Oaspeţii au deschis scorul prin Mourillo, în minutul 51, în timp ce argentinienii au egalat trei minute mai târziu, în urma autogolului marcat de Rolf Feltscher.

Echipa lui Leo Messi, aflat pe teren tot meciul de la Buenos Aires, ar fi putut ieşi de pe locurile care duc în Rusia, însă Chile a pierdut în Bolivia, scor 0-1, după un gol marcat de Juan Carlos Arce în minutul 59, din penalti.

Şi Brazilia a terminat la egalitate, scor 1-1, meciul disputat cu Columbia, la Barranquilla. Brazilienii, deja calificaţi la CM, au deschis scorul prin Willian în minutul 45+2, iar gazdele au egalat prin Falcao în minutul 56.

În celelate două meciuri ale etapei, Peru a câştigat în Ecuador, iar Uruguay în Paraguay. Ambele partide s-a încheiat cu scorul de 2-1.

Cu două etape înaintea finalului preliminariilor, Brazilia este lider detaşat, cu 37 de puncte, după 16 meciuri, în timp ce Uruguay este pe locul 2, cu 27 de puncte, Columbia este pe locul 3, cu 26 de puncte, Peru pe locul 4, cu 24 de puncte, Argentina pe locul 5, tot 24 de puncte şi Chile pe locul 6, cu 23 de puncte. Primele patru echipe merg direct la turneul final, iar a cincea va juca un baraj cu câştigătoarea preliminariilor din Oceania, Noua Zeelandă.

Următoarea etapă a preliminariilor sud-americane va avea loc la 5 octombrie şi ultima la 10 octombrie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.