Franciza Nomasvello, cea mai mare reţea de centre de înfrumuseţare din lume, specializată în epilare definitivă şi terapii faciale cu IPL, deschide in 14 septembrie 2017 cel de-al 35-lea sau centru.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Centrul Nomasvello Baia Mare, situat la parterul VIVO!,  în vecinătatea Nobila Casa, le oferă clientilor sai servicii premium înfrumuseţare, la un pret fix si unisex de doar 30 eur pe zona, pe sedinta. Personalul este specializat dupa un protocol de lucru international, iar echipamentele de lucru sunt proprii si de ultima generatie.

Specialiştii Nomasvello ofera servicii unisex de epilare definitivă şi terapii faciale cu lumina intens pulsată, alaturi de curatarea faciala in profunzime cu tehnologia Proskin.  Aceste tratamente sunt solutia non-invaziva pentru rezolvarea unor probleme medicale precum: foliculita, ridurile, petele sau urmele de la acnee. Mai mult, brandul Nomasvello detine un protocol de lucru patentat, denumit Sun&Safe, care permite epilarea definitivă si pe piele bronzată, în condiţii de maximă siguranţă şi eficienţă.

Nomasvello a fost înfiinţat în anul 2007, în Spania si în prezent numara peste 1.200 de centre, regasite în 16 ţări de pe 3 continente şi mai mult de 1 milion de clienţi mulţumiţi. Brandul a intrat pe piaţa autohtonă în anul 2010, deschizand  35 de centre de înfrumuseţare in doar 7 ani.  No+Vello este prezent de 4 ani in Top 100 Cele mai Bune Francize din Lume, ocupand Locul 1 pe segmentul SPA, de Ingrijire Personala.

Nomasvello Baia Mare isi asteapta clientii cu o campanie atractiva de loializare si cu oferte promoţionale cu pana la 50% discount.

Contact:

 Adresa: Strada Victoriei Nr. 73, in incinta VIVO! ( vis-a-vis de Nobila Casa ) Baia Mare

Telefon: 0731737001

Email: baiamare@nomasvello.ro

Program de lucru

Luni – Duminica: 10:00 - 22:00

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.