Prim-vicepreşedintele PNL Raluca Turcan acuză ”haiducia” Guvernului ”Dragnea - Tudose - Tăriceanu” şi spune că scumpirea carburanţilor va însemna 15 lei în plus la fiecare plin, adăugând că măsura luată de Executiv este menită să ascundă incompetenţa şi lipsa de înţelegere a ceea ce trebuie făcut cu ţara.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Haiducia de la Palatul Victoria a atins noi culmi. Peste tot sunt identificaţi <<duşmani ai poporului>>. Se caută vinovaţi, oameni şi companii, doar, doar ascund incompetenţa şi lipsa de înţelegere a ceea ce trebuie făcut cu ţara aceasta! Ca la orice scamatorie de genul <<alba-neagra>>, cei care pierd sunt oamenii de bună-credinţă. Atragem atenţia românilor să cântărească foarte bine ce aleg să creadă. Ştirile false, rostogolite cinic de premier şi guvernanţi, despre orice şi, aproape oricine, sau realitatea!!!”, a declarat Raluca Turcan, potrivit unui comunicat de presă transmis de PNL.

Ea atrage atenţia că acestă creştere a preţului carburanţilor va conduce la scumpiri în lanţ: creşterea costului pentru ce se produce, creşterea preţului la ceea ce se cumpară, cheltuieli tot mai mari în domenii care încă ţin economia României (de la agricultură până la industrie şi servicii) şi scăderea puterii de cumpărare a românilor.

Raluca Turcan explică faptul că, deşi economia a crescut (”din consum, nu din producţie”), cu toate acestea, la buget sunt din ce în ce mai puţini bani, deficitul este unul record, împrumuturile sunt tot mai multe şi împovărătoare, creşterile de salarii promise întârzie, investiţii nu se fac, iar fonduri europene nu se atrag.

”E  tot mai limpede că Guvernul Dragnea-Tudose-Tăriceanu ştie să taxeze! Şi, nu în ultimul rând, realitatea este că preocupare reală a PSD este politizarea justiţiei. Ţinta lor este ca verdictele să poată fi direcţionate de la sediul PSD, aşa cum se proceda pe vremea cuplului Năstase-Stănoiu”, conchide prim-vicepreşedintele PNL.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.