Patru angajaţi ai Poliţiei Rutiere Bistriţa-Năsăud, acuzaţi de luare de mită, au fost reţinuţi şi urmează a fi prezentaţi magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Patru angajaţi ai Poliţiei Rutiere din cadrul Poliţiei Judeţene Bistriţa-Năsăud au fost reţinuţi în urma percheziţiilor efectuate de către ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA). Iniţial, reprezentanţii instituţiei au anunţat că sunt vizate două persoane.

Cei patru sunt acuzaţi de luare de mită şi vor fi prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Ofiţerii DGA au făcut, luni, cinci percheziţii la sediul Poliţiei Judeţene Bistriţa-Năsăud.

Surse din anchetă au precizat că, în noaptea de duminoică spre luni, unul dintre poliţiştii vizaţi a fost prins în flagrant în timp ce primea 150 de euro mită pentru a nu aplica o contravenţie la regimul rutier.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.