Traficul rutier pe DN 13 a fost blocat aproape o oră pe ambele sensuri, miercuri după-amiază, în judeţul Braşov, din cauza unui accident rutier produs pe sensul de mers Braşov - Târgu Mureş, în care au fost implicate un TIR şi trei autoturisme. În urma accidentului, o persoană a fost rănită şi a fost dusă la spital, alte două persoane refuzând să fie transportate la unitatea medicală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Braşov, accidentul s-a petrecut miercuri după-amiază pe DN 13, Braşov - Târgu Mureş, între localităţile braşovene Feldioara şi Stupini, fiind implicate patru autovehicule, şi anume un TIR şi trei autoturisme.

La locul accidentului au fost trimise trei echipaje SMURD şi un echipaj cu apă şi spumă, iar traficul rutier a fost blocat pe ambele sensuri aproape o oră.

În urma accidentului, un bărbat în vârstă de 36 de ani a fost rănit, suferind contuzii şi escoriaţii, alte două persoane refuzând transportul la spital. Bărbatul rănit este conştient şi a fost transportat la spital de către echipajul SMURD pentru investigaţii suplimentare.

La ora transmiterii acestei ştiri, circulaţia rutieră în zonă a fost reluată

Potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, accidentul s-a produs din cauza nepăstrării distanţei de siguranţă faţă de vehiculul din faţă. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.