Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat, miercuri, întrebat dacă Ramona Mănescu şi-a dat oficial demisia din partid, că aşteaptă ca aceasta să demisioneze şi din Parlamentul European.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Chestionat, într-o conferinţă de presă, dacă Ramona Mănescu şi-a dat demisia din PNL, Orban a răspuns scurt: „Aştept să îşi dea demisia şi din Parlamentul European”.

Liderul PNL nu a dorit să facă mai multe comentarii pe seama acestui subiect. 

În luna februarie, Rise Project a scris că peste 14 hectare de teren au fost retrocedate suspect, în Sectorul 6, în beneficiul eurodeputatului Ramona Mănescu (44 de ani), al magnatului imobiliar Dragoş Dobrescu (46 de ani) şi al fostului primar Cristian Poteraş (51 de ani), care în prezent ispăşeşte o condamnare de opt ani de închisoare, dictată în 2015, pentru retrocedarea frauduloasă a 12 hectare în Sectorul 6, scriu, marţi, jurnaliştii de la Rise Project. Potrivit acestora, Ramona Mănescu, fost ministru al Transporturilor în Guvernul Ponta şi actual deputat din partea PNL în Parlamentul European, ar fi câştigat 2,35 milioane de euro din specularea drepturilor succesorale ale unor terenuri, la începutul carierei sale politice, în 2005-2007, când era vicepreşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Tineret.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.