O româncă în vârstă de 19 ani a murit în Austria, în urma furtunii care a distrus un cort al unei berării, la un festival dintr-o localitate din nord-vestul ţării, relatează Nachrichten.at.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Tânăra -  Alexandra P, - locuia cu familia în Austria. “Este tragic. Familia este bine integrată (…). Familia a cumpărat o casă în urmă cu câţiva ani, sunt oameni muncitori”, a declarat primarul din Hohnhart, unde a avut loc tragedia.

Ea a fost identificată de către părinţi.

Cealaltă persoană care a decedat în urma incidentului este un bărbat de 28 de ani, Christoph A.

Aproximativ 700 de persoane se aflau în cortul ridicat pentru un festival al pompierilor voluntari, la St. Johann am Walde, aflat la nord-est de Salzburg. Furtuna a lovit în jurul orei locale 22.30 (23.30 ora României), răsturnând cortul, iar două persoane au murit, în timp ce alte câteva zeci au fost rănite. Aproximativ 150 de membri ai echipelor de salvare au răspuns la incident.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.