Zeci de instructori auto independenţi, care lucrează ca persoană fizică autorizată, protestează, vineri, cu maşinile pe străzile din municipiul Buzău, faţă de prevederile unui act normativ prin care ar fi obligaţi să îndeplinească condiţiile de funcţionare ca şcoală de şoferi, de la 1 septembrie, sau să se angajeze la şcoli de şoferi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Oamenii s-au adunat, în jurul orei 11.00, într-un sens giratoriu din Buzău, de unde au pornit în marş cu maşinile pe principalele bulevarde din oraş, cu scopul de atrage atenţia atât opiniei publice, cât şi autorităţilor asupra problemelor cu care se confruntă.

Instructorii auto independenţi spun că dacă se vor angaja la şcoli de şoferi vor trebui să treacă maşina pe care o folosesc în proprietatea unităţii la care lucrează sau că vor avea cheltuieli foarte mari dacă vor fi obligaţi să îndeplinească condiţiile de funcţionare ca şcoală de şoferi, şi nu ca PFA.

Ulterior, ei vor parca maşinile şi se vor aduna în faţa Prefecturii Buzău, pentru a-i înmâna prefectului Carmen Ichim o listă cu revendicări, pe care să le trasmită Ministerului Transporturilor.

Din cauza protestului, se circulă îngreunat pe bulevardele principale din oraş.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.