Preşedintele PNL, Ludovic Orban, s-a întâlnit, joi, cu ambasadorul Germaniei la Bucureşti, Cord Meier-Klodt, liberalul apreciind că România trebuie să păstreze o relaţie "privilegiată" cu unul dintre cei mai importanţi parteneri politici şi economici ai săi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Astăzi m-am întâlnit cu Excelenţă Să, Cord Meier-Klodt, Ambasadorul Germaniei în România. Trebuie să dezvoltăm şi să păstrăm o relaţie privilegiată cu unul dintre cei mai importanţi parteneri politici şi economici ai României", a scris Ludovic Orban joi, pe Facebook.

Ambasadorul Germaniei la Bucureşti, Cord Meier-Klodt, s-a întâlnit, pe 5 iulie, şi cu premierul Mihai Tudose cu care a discutat despre proiectele politice comune, dar mai ales despre cele economice, în condiţiile în care Germania este al doilea cel mai mare investitor din ţara noastră. Ambasadorul Cord Meier-Klodt a subliniat importanţa menţinerii predictibilităţii şi a transparenţei, a unui climat investiţional favorabil şi a direcţiei de reformă a ţării spre o Europă a valorilor comune.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.