Autorităţile suedeze au anunţat că doi tineri sunt în stare gravă, după ce mai multe focuri de armă au zguduit o petrecere care avea loc într-un centru comunitar din localitatea Malmo, transmite versiunea suedeză a The Local.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit primelor informaţii, tinerii în vârstă de 20 de ani şi, respectiv 25 de ani, au fost împuşcaţi în centrul comunitar Foreningarnas, care este situat în cartierul Sofielund.

O petrecere avea loc în respectivul centru comunitar, iar jurnaliştii de la Sydsvenskan susţin că o bătaie a izbucnit între cel puţin două persoane din Foreningarnas.

După bătaie, un bărbat neinvitat a intrat în centru comunitar cu o armă în mână.

”Ţinea arma în mână şi ţipa: cine mi-a lovit fratele? Apoi a început să tragă feroce prin cameră”, a declarat o femeie care participa la petrecerea din Sofielund.

Martorii susţin că mai multe persoane de pe ringul de dans au fost lovite de gloanţe, iar o persoană ar fi fost împuşcată în piept. De asemenea, atacatorul a tras între cinci şi şase gloanţe în Foreningarnas.

”Sunt îngrozit, nu înţeleg dacă ăsta este un film sau chiar se întâmplă”, a declarat un martor pentru Sydsvenskan.

Nicio persoană nu a fost arestată în urma incidentului din Malmo.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.