Patronul FCSB, Gigi Becali, s-a alăturat rivalilor de la Dinamo, care consideră că formaţia CFR Cluj este ajutată de arbitri în acest început de campionat. "O să ne batem toţi la locul 2, că locul 1 este asigurat de CFR", a spus Becali, care se gândeşte la un protest cu banderole albe al jucătorilor săi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Noi am bătut 2-1, dacă a anulat el gol valabil, noi nu putem câştiga contra arbitrilor. Dacă echipele nu trec centrul terenului când jucăm cu rezervele, înseamnă că suntem puternici. Eu sunt foarte mulţumit, dacă o să jucăm aşa pentru mine e ok. Eu ca patron sunt foarte mulţumit de acest joc. Nu o să se întâmple tot timpul aşa, nu o să ratăm la infinit şi n-o să ne scoată tot timpul mingea din poartă. Îi felicit pe Contra şi Mutu că fac gălăgie şi trebuie să dăm un semnal de alarmă. I-am zis lui Argăseală să jucăm cu banderole albe. Sau să fie urmărit Zamfir, că l-au adus din Italia şi au început iar. Eu v-am spus că o să se bată toţi pentru locul 2. O să ne batem şi noi pentru locul 2, că locul 1 este asigurat de CFR. Nimeni nu poate să bată pe CFR de la 1-0 cum a spus Mutu. N-ai cum să te baţi cu ei. Au şi echipă bună şi trei arbitri care joacă cu ei, deci ei joacă 14. Poţi să te baţi cu 14? Când ai 11 metri şi nu-ţi dă, nu ai ce face. O să vină sigur unul sau doi fundaşi centrali", a declarat Becali după meciul cu Astra.

Tot sâmbătă seară, directorul sportiv al FCSB, Mihai Stoica, a postat un mesaj pe Facebook, în care sugerează că echipa sa este dezavantajată de arbitri, în timp ce rivala la titlu, CFR Cluj, este avantajată.

"Gol valabil Golofca, o nouă viciere de rezultat. Forţa, forţa cefere", a scris Stoica,

La scorul de 1-1, Golofca a înscris în minutul 72 un gol care a fost anulat după o semnalizare a asistentului Vladimir Urzică.

Stoica se referă la faptul că formaţia CFR Cluj a învins pe Dinamo etapa trecută, cu 1-0, după un gol marcat dintr-un penalti controversat dictat de centralul George Găman.

Formaţia FCSB a încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul susţinut, sâmbătă, pe Arena Naţională, în compania echipei Astra Giurgiu, în etapa a VI-a a Ligii I. Giurgiuvenii au evoluat în zece din minutul 82, când a fost eliminat Alex Ioniţă.

Pentru FCSB a marcat Gnohere '64, iar pentru Astra a înscris Moise, în minutul 7.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.