Rapperii Drake şi Future au fost daţi în judecată în această săptămână de o femeie care cere daune de 25 de milioane de dolari, după ce ar fi fost violată la un concert pe care cei doi l-au susţinut în urmă cu un an în oraşul Nashville din statul american Tennessee, informează people.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În procesul intentat în această săptămână la un tribunal federal, femeia susţine că neglijenţa artiştilor şi a altor persoane implicate în organizarea concertului a făcut posibil atacul, care ar fi avut loc pe 14 august 2016, la un concert pe care cei doi rapperi îl susţineau la Bridgestone Arena din Nashville, Tennessee.

Femeia susţine că în timpul concertului a fost abordată de un bărbat ”asociat cu Bridgestone Arena” care i-a propus să o conducă în spatele scenei pentru a întâlni artiştii. Femeia a menţionat că a fost atacată de acel bărbat brusc, în timp ce îl urma.

Atacatorul, indentificat ulterior drept Leavy Johnson, a fost arestat şi aşteaptă să fie judecat pentru viol, potrivit The Tennessean.

Femeia a mai spus că Leavy Johnson mai fusese arestat pentru asalt anterior,  iar companiile care au organizat evenimentul şi au asigurat serviciile de securitate, precum şi cei doi rapperi, ar fi trebuit să ştie că angajarea lui ”va reperzenta un risc absurd în privinţa siguranţei celorlalţi”.

Femeia cere plata unor daune în valoare de 25 de milioane de dolari, precum şi acoperirea cheltuielilor de judecată.

Reprezentanţii companiilor implicate, ai rapperului canadian Drake şi ai rapperului american Future nu au putut fi contactaţi de People.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.