Autorităţile poloneze au anunţat că patru persoane şi-au pierdut viaţa şi alte 36 au fost rănite, în urma furtunilor violente care au cuprins în noaptea de vineri spre sâmbtă întreaga Polonie, transmite News.pl

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Printre morţi se numără şi două persoane dintr-o tabără de cercetaşi, unde 150 de persoane aşteaptă intervenţia serviciilor de urgenţă din Polonia.

Reprezentanţii Centrului pentru Securitate al Guvernului (RCB) au anunţat că patru persoane au decedat şi 25 au fost rănite doar în voievodatul Pomerania, situat pe malul Mării Baltice.

De asemenea, 340.000 de persoane au rămas fără electricitate, după ce rafalele puternice au prăbuşit copaci peste liniile de alimentare cu energie electrică din Polonia.

Aceste condiţii meteorologice extreme sunt aşteptate să continue, iar meteorologii au emis avertizări de vreme rea pentru cinci voievodate din Polonia.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.