Preşedintele Klaus Iohannis va participa, marţi, la manifestările organizate la Constanţa de Ziua Marinei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Aunuţul a fost făcut de Administraţia prezidenţială.

Manifestările vor fi organizate pe faleza din faţa Comandamentului Flotei Navale.

Preşedintele Iohannis a participat şi anul trecut la manifestările dedicate Zilei Marineri, în Portul Constanţa, în timp ce în anul 2015 nu a fost prezent la ceremonii.

Ca în fiecare an de Ziua Marinei, mii de persoane sunt aşteptate şi în acest an să asiste la manifestări. În 15 august, între 10.00 şi 13.00 se va desfăşura exerciţiul demonstrativ întrunit al Forţelor Navale, pe mare, în faţa Comandamentului Flotei, iar de la ora 13.00 la ora 15.00 sunt programate jocuri şi concursuri marinăreşti în Portul Tomis. Circulaţia rutieră va fi restricţionată pe mai multe artere din Constanţa.

Aproape toate locurile de cazare din staţiunile de pe litoral au fost rezervate pentru minivacanţa de Sfânta Maria, când vor avea loc şi manifestările de Ziua Marinei, doar câteva hoteluri mai având oferte “last minute” care încep de la 293 de lei pe noapte, cu mic dejun inclus, la un hotel de trei stele din Neptun-Olimp şi ajung până la 799 de lei pe noapte, cu ”ultra all inclusive”, la un hotel de patru stele din Mamaia.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.