•PokerStars, sponsorul celui mai mare eveniment de poker live organizat vreodată în România, a oferit premii în valoare de peste 1,3 milioane de euro în cadrul celor şapte zile de Festival de la Bucureşti •PokerStars Festival Bucureşti a însemnat peste 3.300 de înscrieri la evenimente, premii fabuloase şi un Main Event ce a avut un premiul garantat în valoare de 500.000 de euro •Cea de-a doua ediţie PokerStars Festival a fost adusă în România de către PokerStars şi organizată în parteneriat cu Pokerfest România.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Jucător profesionist de poker, englezul Sam Grafton a rezistat în faţa celor 736 de jucători înscrişi în Main Event-ul Poker Stars cu un buy in în valoare de 1.100 de euro. Grafton şi-a adjudecat titlul şi totodată premiul în valoare de 117. 707 de euro după ce l-a învins la heads-up pe turcul Anil Olgun Ozdemir.

Grafton a fost, fără îndoială, jucătorul cu cele mai mari realizări în domeniu, având un background solid în poker-ul online. A câştigat aproape 5 milioane de dolari în turnee online şi mai are în palmares două victorii importante în turnee live. A fost dintotdeauna un personaj antrenant la masa de joc, fiind renumit pentru că zâmbeşte tot timpul şi vorbeşte mult în evenimentele live.

"Sunt jucător online. Asta îmi place să fac: să mă lupt cu ceilalţi jucători online. Din asta îmi câştig traiul de zi cu zi. Pentru mine e un fel de bonus să pot să plec şi să joc într-un turneu live. Îmi place mult Bucureştiul. E un oraş fantastic. Am venit aici într-o iarnă şi am ştiut de atunci că, dacă se va mai organiza vreodată un turneu live, mă voi întoarce. E un loc foarte frumos pentru joc, iar sala are o atmosferă foarte bună," spune Grafton.

În ultima zi, Grafton se afla pe locul al doilea ca număr de jetoane şi ştia că îl aşteaptă o tragere la sorţi dură pentru poziţia la mese. Liderul clasamentului, Ozdemir, era aşezat la numai două locuri în spatele lui.

Până la urmă, Grafton şi Ozdemir au ajuns faţă în faţă, în duelul final. Ozdemir a intrat în joc conducând cu 3 la 1, în materie de jetoane. În plus, a avut un start mai bun şi s-a distanţat de oponentul lui. Însă Grafton nu s-a dat bătut şi a reuşit să termine pe primul loc. Cei doi au făcut un deal, lăsând suma de 7 700 de euro ca să joace pentru titlu. În final, Grafton l-a învins pe Ozdemir, când combinaţia lui de „K-9” a fost mai tare decât a lui Ozdemir, „Q-J”. Ozdemir a încheiat cu două perechi, Grafton a mers pe culoare, iar Ozdemir a câştigat 96.993 de dolari.

La masa finală, jocul s-a derulat alert. Şapte jucători s-au întors pentru ultima zi, dar doi dintre ei au plecat în timpul primelor trei mâini ale zilei. Traian Bostan a fost coborât de Grafton pe locul al şaptelea, cu un premiu în valoare de 18.720 de euro. Bostan a avut 12 big blind-uri şi a încheiat cu un „8-10”, iar Grafton cu un „K-9”. Grafton a urcat în clasament şi l-a trimis pe tuşă pe ultimul jucător român.

POKERSTARS FESTIVAL BUCUREŞTI 2017 : REZULTATE FINALE, MAIN EVENT

•Locul 1 - Sam Grafton, Marea Britanie, €117 707

•Locul 2 - Anil Olgun Ozdemir, Turcia, €96 993

•Locul 3 - Daniel Nietrzebka, Polonia, €57 600

•Locul 4 - Fahredin Mustafov, Bulgaria, €43 500

•Locul 5 - Patrick Bueno, Franţa, €34 400

•Locul 6 - Johann Eclapier, Franţa, €26 091

•Locul 7 - Traian Bostan, România, €18 720

•Locul 8 - Yuriy Kudrynskyy, Ucraina, €12 790

OR PATREANU CÂŞTIGĂ HIGH ROLLER-UL DIN CADRUL POKERSTARS FESTIVAL BUCUREŞTI ŞI PREMIUL ÎN VALOARE DE 55.500 DE EURO

High Roller-ul cu un buy in în valoare de 2.200 de euro din cadrul PokerStars Festival a atras 111 înscrieri (făcute de 101 jucători unici), creând astfel un fond total de premii în valoare de 215.340 de euro. Or Patreanu din Israel a cucerit titlul cel mare şi mult râvnitul trofeu, adjudecându-şi premiul în valoare de 55.500 de euro. Patreanu, 29 de ani, şi-a învins concurenţa şi şi-a adjudecat cel mai mare premiu din cariera sa. El l-a învins în duelul final, unu la unu, pe Alin Petrisor Pandilica din România, care şi-a adjudecat premiul în valoare de 38.100 de euro şi locul al doilea.

„Am renunţat să joc profesionist în urmă cu câţiva ani şi m-am concentrat pe afacerile mele, dar îi cunosc pe toţi jucătorii. Şi cred că încă mă pricep la joc," a declarat Patreanu.

LIVIU VÂRCIU CÂŞTIGĂ TURNEUL VIP

Liviu Vârciu a câştigat turneul VIP organizat în cadrul PokerStars Festival Bucureşti şi, pe lângă trofeu, şi-a adjudecat şi premiul cel mare, un pachet de participare la PokerStars Championship Barcelona, eveniment ce va avea loc la finalul lunii august. După ce l-a scos din joc pe Chris Moneymaker, Liviu a ajuns faţă în faţă cu Andrei Gheorghe şi a câştigat extrem de rapid intrând all-in. De pe locul al doilea, Andrei Gheorghe va avea şi el parte de o experienţa unică, premiul câştigat ducându-l la PokerStars Festival Dublin, la finalul lunii septembrie.

Turneul VIP i-a avut ca invitaţi pe Răzvan Fodor, Sorin Bontea, Gina Pistol, Liviu Vârciu, Mikey Hash, Mircea Bravo, Marius Onuc şi Andrei Gheorghe, cunoscuţi pasionaţi şi jucători de poker. Cunoştinţele de strategie, analiză şi statistică ale celor opt vedete au fost puse la grea încercare pentru că la masă a intrat şi jucătorul profesionist Chris Moneymaker, PokerStars Team Pro.

La Festivalul de la Bucureşti au ajuns şi Alexandru Papazian, primul român câştigător al unei brăţări WSOP, Andreas Klatt, eroul de la PokerStars Championship Monte Carlo, legenda rusească online Vladimir Shabalin şi mulţi alţii.

ANGHEL CUCEREŞTE TITLUL MEGASTACK

Primul eveniment din programul PokerStars Festival Buchureşti a fost MegaStack, ce a avut intrarea în valoare de 170 de euro. Numărul mare de înscrieri – în total 756 – a urcat fondul de premii la 108 864 de dolari, iar primii 114 jucători din clasament au obţinut premii în bani. Titlul i-a revenit naţiunii gazdă, prin jucătorul Alexandru George Anghel, care a plecat acasă cu 15.440 de dolari, după un deal în trei cu conaţionalul său, Alexandru Daniel Pavel, şi Patrick Bueno. Pavel şi Bueno şi-au asigurat 13.000 de euro în acest deal. Bueno şi-a încununat apoi rezultatul obţinând locul al cincilea în Main Event.

URMĂRIŢI EVENIMENTELE POKERSTARS

PokerStars le aduce experienţe unice de poker live jucătorilor şi fanilor pokerului de pe tot globul. Acum, că PokerStars Festival Bucureşti s-a încheiat, la jumătatea lui august începe PokerStars Championship Barcelona.

Evenimentul inaugural PokerStars Sunday Million Live are loc la Rozvadov, în Republica Cehă, la sfârşitul lui august. Este prima lor incursiune într-un eveniment hibrid, online/live, în care mai multe Online Day 1 se vor derula pe PokerStars. Pentru mai multe informaţii despre toate evenimente live, inclusiv cel mai recent turneu, PokerStars MEGASTACK, accesaţi PokerStarslive.com.

•PokerStars Championship Barcelona (15-27 august 2017)

•PokerStars Sunday Million Live (24 august – 4 septembrie 2017)

•PokerStars Festival Uruguay (16-23 septembrie 2017)

•PokerStars Festival Dublin (25 septembrie – 1 octombrie 2017)

•PokerStars Championship Praga (7 – 18 decembrie 2017)

****

Despre PokerStars Live

PokerStars Live este gazda tuturor evenimentelor şi cardroom-urilor sponsorizate de PokerStars unde se joacă poker live. PokerStars Championship, sponsorizat de PokerStars, este cel mai mare turneu de poker de pe glob. Reunind câteva dintre cele mai incitante şi mai prestigioase turnee de poker din întreaga lume, PokerStars Championship înglobează evenimente care făceau anterior parte din European Poker Tour, North American Poker Tour, Latin American Poker Tour şi Asia-Pacific Poker Tour. Împreună, acestea au adus mult peste $1 miliard în fonduri de premii pentru turnee derulate pe cinci continente, începând din 2004. Printre evenimentele live sponsorizate de PokerStars Championship şi confirmate pentru 2017 se numără Bahamas, Panama, Macau, Monte-Carlo, Barcelona şi Praga, dar urmează să fie anunţate şi alte evenimente în lunile viitoare.

Evenimentele din cadrul PokerStars Festival, sponsorizate de PokerStars, sunt în principal concepute pentru jucătorii amatori şi încorporează anumite evenimente care anterior făceau parte din UK & Ireland Poker Tour, France Poker Series, Italian Poker Tour, Estrellas, Eureka, Asia-Pacific Poker Tour şi Latin American Poker Tour. Printre evenimentele live sponsorizate de PokerStars Festival şi confirmate pentru 2017 se numără Rozvadov, Coreea, Chile, Marbella, Manila şi Uruguay, însă urmează să fie anunţate şi alte evenimente.

Mărcile de turnee de poker PokerStars Championship şi PokerStars Festival şi PokerStars MEGASTACK sunt deţinute de The Stars Group Inc. (Nasdaq: TSG; TSX: TSGI). Informaţii suplimentare despre PokerStars Championship şi PokerStars şi PokerStars Festival MEGASTACK sunt disponibile on-line la adresa www.pokerstarslive.com

Joacă responsabil! Pentru mai multe informaţii despre jocul responsabil accesaţi: https://www.pokerstars.com/about/responsible-gaming /

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.