O martoră a atacului cu o maşină vizând militari francezi spune că a auzit un strigăt de durere foarte puternic şi militari care plecau în urmărire după un atovehicul, relatează The Associated Press.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Nadia LeProhon a fost luată prin surprindere după ce a auzit o bufnitură puternică, în afara imobilului în care locuieşte, la Levallois-Perret, la periferia Parisului, şi a ieşit în fugă afară, unde a văzut doi militari la pământ.

Alţi militari fugeau după o maşină în viteză, strigând ”după el! Urmăriţi acea maşină!”.

Ea spune că încă mai auzea în minte strigătul pe care l-a auzit după coliziune.

”Nu voi uita niciodată acel strigăt - un strigăt de durere şi suferinţă”, a declaart ea pentru AP.

Jean-Claude Veillant, un locuitor în zonă, a declarat că a văzut doi militari în uniformă căzând la pământ, după ce a coborât la intrarea imobilului de 13 etaje în care locuieşte.

”A fost oribil”, a declarat el, adăugând că amândoi militarii păreau să fie în stare gravă şi că unul era inconştient.

Reprezentanţi ai poliţiei spun că şoferul pare că a atacat militarii printr-o ambsucadă şi a intrat cu maşina în ei după ce aceştia au ieşit dintr-o clădire şi se îndreptau către vehiculele lor, pentru a începe o nouă misiune de patrulare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.