Traficul rutier oprit luni seara, la ieşirea din municipiul Galaţi, pentru a facilita intervenţia pompierilor pentru stingerea incendiului de la depozitul de hârtie şi mase plastice care a cuprins şi acoperişul unui restaurant a fost reluat aproape de miezul nopţii, dar maşinile circulă cu dificultate. Incendiul continuă să se manifeste şi au fost chemaţi în ajutor pompieri de la Inspectoratele pentru Situaţii de Urgenţă Brăila şi Vrancea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"S-a dat drumul la trafic, dar uşor; trece câte o maşină încet, astfel încât să nu afecteze furtunurile cu apă alimentate de la hidranţii de pe cealaltă parte a străzii. Există însă şi o variantă ocolitoare în zonă. Sunt şi forţe de la Poliţie, Jandarmerie, de la Poliţia Locală care dirijează traficul", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi, Eugen Chiriţă.

Potrivit sursei citate, incendiul continuă să se manifeste şi au fost chemaţi în ajutor şi pompieri de la ISU Brăila şi Vrancea.

"Au venit deja colegii de la Brăila, sunt 15 pompieri, mai sunt 50 ai noştri, mai sunt de la Combinat cu trei maşini, cu autoscara şi două maşini de stingere, sunt şi două cisterne de la Apă-Canal. Aşteptăm să vină şi colegii de la Vrancea cu scara", a mai declarat purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi.

Traficul rutier pe prelungirea străzii Traian, în zona depozitului, a fost oprit pentru ca pompierii care intervin pentru stingerea incendiului să aibă acces la hidranţi.

Incendiul violent a izbucnit luni la un depozit de hârtie şi mase plastice din municipiul Galaţi, intervenţia pompierilor fiind deosebit de dificilă din cauza flăcărilor mari, a temperaturilor ridicate şi a fumului dens generat de arderea materialelor plastice.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.