Prim-vicepreşedintele PNL Raluca Turcan a scris pe Facebook un mesaj cu ocazia comemorării a 100 de ani de la bătălia de la Mărăşeşti, spunând că lupta a fost cea mai importantă operaţiune militară desfăşurată de Armata Română în Primul Război Mondial, care a arătat curajul şi forţa naţiunii româneşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Astăzi ne amintim cu cât sânge s-a înfăptuit Marea Unire. Acum 100 de ani, în anul premergator Marii Uniri, armata română lupta eroic la Mărăşeşti. A fost cea mai importantă operaţiune militară desfăşurată de Armata Română în Primul Război Mondial. Armata română a pierdut la Mărăşeşti 27.410 oameni - 5.125 morţi, 9.818 disparuţi, 12.467 răniţi, majoritatea fii de ţărani. "Pe aici nu se trece" a arătat lumii întregi forţa, curajul şi determinarea naţiunii române. Aceste cuvinte merită să şi le amintească şi cei care sunt potrivnici împlinirii destinului cetăţenilor români şi al României. Glorie şi recunoştinţâ veşnică eroilor Armatei Române!”, a scris Raluca turcan pe Facebook.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.