Senatorul liberal Alina Gorghiu a declarat, joi, la Timişoara, că Guvernul doreşte ca în şedinţa de vineri să plafoneze indemnizaţiile pentru mame, inclusiv pe cele în plată, lucru care este neconstituţional.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Guvernul PSD doreşte ca mâine în şedinţa de Guvern să plafoneze indemnizaţiile pentru mame, inclusiv pe cele în plată. Curat neconstituţional! Vor lua mâine această măsură aberantă şi neconstituţională, fără niciun dialog cu societatea, fără simulări, fără argumente serioase. Renunţarea la această tăiere a indemnizaţiilor este cu atât mai necesară cu cât planurile PSD sunt de natură a afecta inclusiv indemnizaţiile aflate în plată, ceea ce nu doar că este incorect, dar conţine şi vicii evidente de constituţionalitate”, a declarat Alina Gorghiu, într-o conferinţă de presă.

Senatorul liberal spune că acest fapt va face ca familiile care beneficiază de această lege, ”în loc să se concentreze asupra creşterii copiilor, să piardă timp şi bani căutând dreptatea prin tribunale”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.