Şeful Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui, colonelul Gheorghe Blagoci, este reclamat de către o parte dintre angajaţii instituţiei că blochează cu maşina familiei, parcată pe platoul central din faţa garajelor, activitatea operativă a maşinilor de intervenţie ale pompierilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Parcarea maşinii personale a şefului Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui, colonelul Gheorghe Blagoci, în faţa garajului principal al maşinilor de intervenţie a pompierilor şi echipajelor SMURD, a creat nemulţumire în rândurile salariaţilor instituţiei.

Reprezentanţii echipelor operative reclamă că, la ieşirea din garaj, principala problemă o reprezintă evitarea unei tamponări cu maşina comandantului ISU, parcată ilegal pe platoul central al instituţiei.

”Nu este normal ca în faţa garajelor să fie parcată vreo maşină, indiferent a cui este acesta. Prioritar pentru noi este să ajungem la intervenţie, nu să fim atenţi la ce obstacole avem când ieşim pe poarta garajelor”, susţin angajaţii ISU Vaslui.

Inspectorul şef al ISU Vaslui, Gheorghe Blagoci, susţine că ”nu este un moft” parcarea maşinii familiei în faţa garajelor instituţiei, în condiţiile în care şi soţia sa lucrează la ISU Vaslui.

”Nu este nicio problemă din punctul meu de vedere să trag maşina de acolo. Nu este vreun moft, aşa că lucrurile se vor rezolva”, a declarat, marţi, pentru News.ro colonelul Gheorghe Blagoci.

Şeful ISU Vaslui a adăugat că angajaţii vor putea să-şi parcheze maşinile personale pe partea dreaptă a şoselei din faţa unităţii, deşi fuseseră ameninţaţi cu sancţiuni pe linie profesională dacă îşi vor lăsa autoturismele în zona respectivă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.