Un copil în vârstă de 14 ani din judeţul Argeş se află în stare gravă la spital, el fiind în comă după ce a fost lovit în cap de o grindă de mari dimensiuni în timp ce lucra alături de un adult la acoperişul unei case.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Accidentul s-a produs în comuna Bascov, satul Caloteşti din judeţul Argeş.

Băiatul de 14 ani muncea împreună cu un adult la construirea acoperişului unei case, iar la un moment dat adultul s-a dezechilibrat şi a căzut de pe acoperiş, de la o înălţime de aproximativ cinci metri.

În cădere, bărbatul în vârstă de 48 de ani a tras după el o grindă de susţinere a acoperişului care l-a lovit în cap pe copil.

Iniţial, copilul a fost dus la Spitalul de pediatrie din Pitesti, el fiind conştient si putând să se deplaseze singur imediat după lovitură.

Peste noapte, starea băiatului s a agravat si el a intrat în comă, medicii luând decizia de a-l transfera la un spital din Bucureşti.

Totodată, cadrele medicale de la spitalul din Pitesti au anunţat autorităţile cu privire la înrăutăţirea stării de sănătate a copilului.

Poliţiştii din Argeş fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.