PokerStars Festival Bucureşti a debutat astăzi, 31 iulie, la JW Marriott Grand Hotel şi aduce pe parcursul celor şapte zile zeci de turnee şi un Main Event cu un fond de premii garantat în valoare de 500.000 de euro

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În cadrul VIP side event-ului din data de 2 august, Răzvan Fodor, Sorin Bontea, Gina Pistol, Liviu Vârciu, Mikey Hash, Mircea Bravo, Marius Onuc şi Andrei Gheorghe, vor juca alături de Chris Moneymaker un turneu de poker ce pune în joc premii fabuloase: două pachete de calificare la PokerStars Championship Barcelona şi PokerStars Festival Dublin

PokerStars Festival, unul dintre cele mai prestigioase festivaluri de poker, debutează astăzi şi transformă Bucureştiul în capitala poker-ului european. Cea de-a doua ediţie, adusă în România de către PokerStars şi organizată în parteneriat cu PokerFest România, are loc în intervalul 31 iulie – 6 august, la hotelul Marriott şi îl are ca invitat special pe Chris Moneymaker, unul dintre cele mai importante nume în istoria poker-ului modern.

În cadrul festivalului, în data de 2 august, începând cu ora 18:00, va avea loc “Turneul vedetelor”, un eveniment ce va pune la încercare cunoştinţele de strategie, analiză şi statistică ale celor opt vedete invitate să ia loc la masa verde alături de Chris Moneymaker.

Cunoscuţi ca pasionaţi de poker, Răzvan Fodor, Sorin Bontea, Gina Pistol, Liviu Vârciu, Mikey Hash, Mircea Bravo, Marius Onuc şi Andrei Gheorghe, au răspuns provocării PokerStars şi vor avea ocazia să joace în liga profesionistă şi să câştige premiile puse în joc şi marele trofeu.

Ce spun vedetele înainte de turneu?

·         “Anul trecut am avut ocazia să-l întâlnesc pe Daniel Negreanu, anul acesta joc la masă alături de Chris Moneymaker. Mă simt norocos să pot să-i întâlnesc pe aceşti oameni şi să joc live, ţinând cont că joc poker de doar şase ani şi mai mult online,” spune Răzvan Fodor.

·         “Sunt jucător de poker de peste zece ani, joc mai mult live, iar turneul este o provocare pentru mine prin participare lui Chris Moneymaker. Nici colegii mei nu sunt mai prejos, îi cunosc şi stiu că sunt buni jucători,” spune Chef Sorin Bontea.

·         “N-am mai jucat poker de ceva vreme. Chiar şi aşa, sper să fiu în formă şi să câştig. Viaţa este ca o ruletă rusească. Dacă nimereşti glonţul, ai pus-o!”, spune Gina Pistol.

GIna Pistol. Foto credit: Ciprian Strugariu
GIna Pistol. Foto credit: Ciprian Strugariu

·         “Îmi pare rău pentru colegii mei, am fost liber şi pot participa la acest turneu. Îmi doresc încă un trofeu lângă cele pe care le am deja,” a declarat Liviu Vârciu.

·         “Îmi place pokerul pentru că e singurul joc în care trebuie să găseşti un echilibru între noroc şi abilitate,” crede Mihai Holhoş, alias Mikey Haş, cel mai popular vlogger din România, cu peste 1 milion de abonaţi la canalul său “Doza de HaŞ” de pe YouTube.

·         “Pokerul e ca viaţa. Norocul e secundar. Importantă e cartea!”, spune Mircea Bravo, vlogger.

·         “Joc poker de peste cinci ani. Sunt foarte atent la detalii şi asta mă ajută extrem de mult. Sper să rămân în joc cât mai mult,” a declarat Marius Onuc, DJ la radio ProFM.

·         „Joc poker din studenţie, de când stăteam la cămin, şi îmi place să câştig,” spune Andrei Gheorghe. În 2010 Andrei Gheorghe a fost gazda primului reality show de poker, “Clubul de poker”, un format de televiziune adus în România în premieră de PokerStars.

POKERSTARS FESTIVAL BUCUREŞTI

·         PokerStars Megastack: 31 iulie - 2 august 2017 - 170 EUR

·         PokerStars Festival, Eveniment Principal: 2 - 6 august 2017 - 1.100 EUR - 500.000 EUR garantat

·         PokerStars Bucharest Cup: 4 - 6 august 2017 - 330 EUR

·         PokerStars Festival High Roller: 4 - 6 august 2017 - 2.200 EUR

Pentru informaţii suplimentare despre PokerStars Festival din Bucureşti, inclusiv programul complet al evenimentelor, accesaţi: https://www.pokerstarslive.com/festival/events/bucharest/

***

Despre  PokerStars Festival

Evenimentele din cadrul PokerStars Festival, sponsorizat de PokerStars, sunt concepute în principal pentru jucătorii amatori şi includ câteva evenimente care făceau parte din UK & Ireland Poker Tour, France Poker Series, Italian Poker Tour, Estrellas, Eureka, Asia-Pacific Poker Tour şi Latin American Poker Tour. Evenimentele live sponsorizate PokerStars Festival confirmate pentru anul 2017 sunt organizate în Londra, Rozvadov, Chile, Marbella, Coreea, Lille, Manila, Bucureşti, Uruguay şi Dublin, urmând să se anunţe şi alte evenimente.

Mărcile de turnee de poker PokerStars Championship şi PokerStars Festival sunt deţinute de Amaya Inc. (Nasdaq: AYA; TSX: AYA). Informaţii suplimentare despre PokerStars Championship şi PokerStars Festival sunt disponibile on-line la adresa www.pokerstarslive.com

Joacă responsabil! Pentru mai multe informaţii despre jocul responsabil accesaţi: https://www.pokerstars.com/about/responsible-gaming /

Despre PokerFest

PokerFest ( www.pokerfest.ro) este operatorul român de festivaluri de poker. În cei şapte ani de activitate a organizat peste 50 de festivaluri de poker în 5 ţări şi 12 oraşe, a dat premii în valoare de milioane de euro şi a adunat la mese peste 100.000 de competitori. Obiectivele companiei sunt să transmită publicului pasiunea pentru pokerul live şi să facă din România o placă turnantă pentru pokerul live european. De aceea, festivalurile PokerFest au fost întotdeauna locul predilect de întâlnire a comunităţii din poker, de schimb  de informaţii şi de legare a multor prietenii. Această viziune se reflectă şi în sloganul companiei: "PokerFest: where poker players meet."

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.