Un bazin de apă al unei firme din Tecuci, judeţul Galaţi, a cedat din cauze încă necunoscute, apa revarsată afectând 18 maşini, o curte, o hală, dar şi câteva anexe. Pompierii şi angajaţii societăţii de utilităţi publice au intervenit pentru evacuarea apei şi încearcă să afle cauzele producerii accidentului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi, Cătălin Sion, a declarat, duminică, pentru News.ro, că printr-un apel la 112 s-a semnalat faptul că în curtea unei societăţi comerciale din zona industrială a municipiului Tecuci un bazin de apă a cedat.

"Este vorba despre un bazin de apă de o mie de metri cubi care a cedat. Era plin pe jumătate, iar apa care s-a revărsat a afectat 18 maşini aparţinând operatorului economic în cauză şi unor persoane fizice. Au fost afectate şi o curte, o hală de circa o sută de metri pătraţi şi câteva anexe. S-a intervenit cu motopompe şi două autospeciale pentru evacuarea apei. Nu s-au înregistrate victime", a afirmat Cătălin Sion.

Deocamdată, nu se cunosc cauzele care au condus la acest incident, putând fi vorba despre un robinet defect sau vechimea bazinului.

La rândul său, primarul municipiului Tecuci, Cătălin Hurdubae, a declarat că în zonă au fost trimişi şi muncitori ai companiei de utilităţi publice pentru a ajuta la evacuarea apei.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.