Sean Spicer a demisionat vineri seară din poziţia de purtător de cuvânt al administraţiei preşedintelui Donald Trump, în semn de protest faţă de înlocuirea directorului de comunicare de la Casa Albă, transmite BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Spicer s-a declarat nemulţumit, după ce preşedintele american l-a desemnat pe bancherul Anthony Scaramucci de pe Wall Street pentru a conduce departamentul de comunicare de la Casa Albă.

Însă, responsabilităţile directorului de comunicare erau deja parţial îndeplinite de către Sean Spicer, care a avut un mandat extrem de controversat ca purtător de cuvânt al administraţiei prezidenţiale, în timpul căruia a ajuns să interzică prezenţa camerelor video la conferinţele de presă de la Casa Albă.

Totuşi, Sean Spicer aducea ratinguri importante pentru televiziunile americane, care atrăgeau atenţia asupra declaraţiilor sale contradictorii şi de multe ori nepotrivite cu opiniile exprimate de Donald Trump.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.