Premierul Mihai Tudose l-a eliberat din funcţie pe preşedintele ANAF, Bogdan Stan, în locul lui fiind numită Mirela Călugăreanu. La această oră, premierul are o discuţie cu liderul PSD, Liviu Dragnea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI Noul preşedinte al ANAF are patru terenuri, o casă şi un apartament în Capitală şi o casă de vacanţă în Giurgiu

Premierul are o discuţie cu Liviu Dragnea, după ce l-a demis pe şeful ANAF

Premierul Mihai Tudose are o întâlnire, marţi după-amiază, cu liderul PSD, Liviu Dragnea, au declarat pentru News.ro surse oficiale. Întâlnirea dintre cei doi are loc după ce Tudose l-a demis, marţi, pe preşedintele ANAF, Bogdan Stan, în locul lui fiind numită Mirela Călugăreanu.

Potrivit surselor citate, Stan a fost demis după ce premierul a aşteptat două săptămâni măsuri concrete în domeniul disciplinei financiare, reorganizarea ANAF, precum şi un imbold în domeniul vamal. Pentru că nimic din toate acestea nu s-a făcut, şeful ANAF a fost schimbat din funcţie, au spus aceleaşi surse.

Înlocuirea lui Bogdan Stan are loc după ce şi premierul Sorin Grindeanu şi premierul Mihai Tudose au exprimat nemulţumiri legate de nivelul de colectare.

Şeful ANAF Bogdan Stan a fost eliberat din funcţie; în locul lui a fost numită Mirela Călugăreanu

Premierul Mihai Tudose l-a eliberat din funcţie pe preşedintele ANAF, Bogdan Stan, în locul lui fiind numită Mirela Călugăreanu.

Bogdan Stan a fost numit în funcţie în 13 ianuarie 2017, când l-a înlocuit pe Dragoş Doroş.

Mirela Călugăreanu este director executiv Colectare la Direcţia Generală a Finanţelor Publice Bucureşti.

Înlocuirea lui Bogdan Stan are loc după ce şi premierul Sorin Grindeanu şi premierul Mihai Tudose au exprimat nemulţumiri legate de nivelul de colectare.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni, la finalul şedinţei coaliţiei de guvernare, că i-a cerut premierului Mihai Tudose să analizeze „foarte atent şi cu maximă rigoare” activitatea ANAF şi să ia măsurile pe care le consideră de cuviinţă pentru a îmbunătăţi activitatea instituţiei, în condiţiile în care el nu este „foarte, foarte fericit”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.