Preşedintele PNL, Ludovic Orban, îi reproşează Gabrielei Firea că nu şi-a îndeplinit niciuna dintre promisiunile făcute în campania eectorală de anul trecut, spunând că aceasta a fost doar purtător de cuvânt, şi nu primar general.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Deocamdată, nu am avut decât un purtător de cuvânt la Primăria Generală, nicidecum un primar general. Niciuna dintre promisiunile făcute de actualul primar general în campania electorală nu a fost realizată. Vă aduc aminte gratuitate pe transportul public, reducerea la jumătate a facturii, rezolvarea problemelor de trafic, lucruri care nu se întâmplă. Am vazut că doamna primar general tot vrea să îi încurajeze pe cei care vor să circule cu bicicleta, dar a uitat de un lucru, degeaba le dai biciclete sau le creezi facilităţi pentru utilizarea bicicletelor dacă nu există piste  de biciclete. Să nu punem carul înaintea boilor. La Primăria Capitalei avem un bun purtător de cuvânt, nicidecum un primar general”, a declarat Ludovic Orban.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.