Interlopul care a înjunghiat în abdoment un cântăreţ de manele, în parcarea unui mall din Arad, rănind şi un agent de pază care a intervenit, a fost arestat preventiv, luni, pentru tentativă de omor. Cântăreţul a fost operat şi este în stare stabilă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Judecătorii Tribunalului Arad au decis, luni, arestarea preventivă pentru 30 de zile în cazul interlopului Daniel Florin Vesa, care a rănit grav un cântăreţ de manele în timpul unei altercaţii care a avut loc duminică dimineaţă.

Procurorul care coordonează cercetările în acest caz de tentativă de omor, Pavel Palcu, de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad, a declarat că, în urma audierilor, a reieşit că ambii bărbaţi erau în stare avansată de ebrietate, întâlnindu-se în mall după ce în noaptea precedentă au participat la o nuntă şi la un botez.

Conform sursei citate, au fost audiaţi suspectul şi angajaţi ai sălii de jocuri de noroc în care a izbucnit scandalul, interlopul reuşind să dea declaraţii abia duminică seară, când a dispărut efectul consumului de alcool şi a fost coerent. El a susţinut că a fost provocat de către cântăreţ, care l-ar fi lovit primul cu pumnul în faţă.

Martorii au spus, însă, că agresorul ar fi făcut glume pe seama artistului, spunând că este manelist şi cântă prost.

”Cel care a lovit primul ar fi fost chiar victima, care astfel l-ar fi provocat pe agresor. Încăierarea a avut loc în două etape, iniţial în sala de jocuri şi apoi în parcarea mall-ului, unde victima a fost rănită cu un cuţit pe care agresorul îl avea în autotursim”, a declarat, luni, procurorul de caz.

Conform sursei citate, interlopul, în vârstă de 45 de ani şi cu antecedente penale, ar putea depune, la rândul său, o plângere pentru ”loviri şi alte violenţe”, pentru că are nevoie de 35 de zile de îngrijiri medicale în urma altercaţiei.

Cântăreţul, de 38 de ani, a fost operat şi este în stare stabilă. Medicii spun că acesta avea o plagă înjunghiată în abdomen, fiind atins de lama cuţitului şi intenstinul subţire.

Iniţial, martori declaraseră poliţiştilor şi jurnaliştilor că scandalul a pornit de la aparatul de poker pe care juca manelistul Ioan Dinescu. Artistul ar fi investit aproximativ 1.000 de euro cu speranţa că va câştiga potul cel mare, însă ar fi fost urmărit de către Vesa, care l-ar fi îndepărtat cu forţa de cântăreţ de la aparat pentru a continua el jocul, dorind să câştige banii.

”I-a dat câteva palme şi l-a alungat de la aparat. A intervenit un agent de pază şi i-a scos în parcarea din mall, însă acolo cântăreţul a fost înjunghiat în abdomen”, a spus, duminică, pentru News.ro, un angajat din mall.

În urma altercaţiei, interlopul a rănit cu lama cuţitului şi un agent de pază de 23 de ani, care a intervenit în sala de jocuri, însă acesta nu a avut nevoie de internare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.