Un cântăreţ de manele arădean a fost înjunghiat, duminică dimineaţă, în parcarea mall-ului Atrium, din Arad, după ce a avut o altercaţie un un interlop local într-o sală de jocuri de noroc din incinta complexului comercial, victima fiind rănită grav şi supusă unei intervenţii chirurgicale. Un agent de pază a fost rănit, de asemenea, când a intervenit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Incidentul a avut loc după ce cântăreţul de manele Ioan Dinescu ar fi jucat câteva ore la un aparat dintr-o sală de jocuri de noroc aflată în Atrium Mall, conform unor surse din cadrul complexului comercial. Artistul ar fi investit aproximativ 1.000 de euro cu speranţa că va câştiga potul cel mare, însă el ar fi fost urmărit de un interlop, care l-ar fi îndepărtat cu forţa pe cântăreţ de la aparat pentru a continua el jocul, în speranţa că va câştiga.

”I-a dat câteva palme şi l-a alungat de la aparat. A intervenit un agent de pază şi i-a scos în parcarea din mall, însă acolo cântăreţul a fost înjunghiat în abdomen”, a spus un angajat.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Arad, Claudia Iuga, agresorul a folosit un briceag şi şi-a înjunghiat victima în abdomen, iar agentul de pază a fost, de asemenea, rănit cu lama.

Cântăreţul, care are 38 de ani, a fost preluat de un echipaj medical şi transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad.

Potrivit purtătorului de cuvânt al unităţii medicale, Simina Roz, acesta este supus unei intervenţii chirurgicale, având o plagă înjunghiată în abdomen.

Agentul de pază, care are 23 de ani, nu a a fost internat.

La scurt timp de la semnalarea incidentului, poliţiştii l-au identificat şi reţinut pe agresor. Acesta are 45 de ani şi este cunoscut cu antecedente penale, fiind audiat în cursul zilei de duminică.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.