PNL Bucureşti a lansat sâmbătă o campanie de informare despre ”nerealizarile” administraţiei PSD din Capitală şi o acuză pe Gabriela Firea că nu îşi asumă nimic şi continuă, ”în cel mai cinic mod”, cu ”pomenile” şi campaniile de PR, ”care denaturează realitatea, amăgind populaţia”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am lansat, astăzi, alături de colegii mei din PNL Bucureşti o campanie de informare despre nerealizarile administraţiei PSD din Bucureşti, condusă de doamna Firea. PNL trebuie să fie vocea bucureştenilor şi să le apere interesele. Este important ca bucureştenii să ştie ce nu funcţionează cu adevărat în administraţia condusă de doamna Firea şi ce poate face PNL mai bine”, a declarat preşedintele PNL Bucureşti, Cristian Buşoi, potrivit unui comunicat de presă.

Buşoi susţine că liberalii au identificat cele mai bune soluţii pentru eficientizarea RADET şi scăderea facturii la întreţinere, pentru decongestionarea traficului şi reducerea poluării din Bucureşti, ”cea mai poluată capitală europeană”.

 

”Acum, deşi nu a mişcat un deget pentru dezvoltare şi bunăstare, doamna Firea nu îşi asumă nimic şi continuă, în cel mai cinic mod, cu pomenile şi campaniile de PR, care denaturează realitatea, amăgind populaţia. Iar rezultatele "performanţelor" sale se văd: dezastru în trafic, dezastru în reţeaua de termoficare şi pandelizarea administraţiei Capitalei”, a mai spus Buşoi.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.