Fotbalistul echipei Astra Giurgiu, Alexandru Ioniţă, a declarat joi seară, după meciul cu Zira, scor 3-1, în care a marcat un gol, că se bucură că nu a dezamăgit. El a menţionat că nu are nimic cu FCSB, dar pur şi simplu a fost decizia sa să rămână la Astra, unde se simte ca acasă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Mă bucur foarte mult că am reuşit să marchez şi să demonstrez valoarea mea. Mă bucur că nu am dezamăgit. Trebuie însă să rămânem concentraţi pentru retur. Nu e timpul să plec, trebuie să rămân şi să demonstrez încă un an pot să joc cel puţin la fel cum am jucat în primele trei luni. Nu am nimic cu Steaua, dar pur şi simplu este decizia mea. Mă simt la Astra ca la Rapid, ca acasă", a spus Ioniţă la Digi Sport.

Alexandru Dandea a declarat, tot la Digi Sport, că i-a fost greu să lipsească de pe teren o perioadă îndelungată. "A trecut aproximativ un an de când nu a mai jucat un meci oficial. A fost foarte greu pentru mine, dar se pare am intrat cu noroc. Sunt fericit că am ajutat echipa să învingă. Jucătorii noi care au venit s-au integrat foarte repede. Am luat o opţiune de calificare serioasă, dar în fotbal nu poţi să spui că eşti calificat", a afirmat el.

Formaţia Astra Giurgiu a învins, joi seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, echipa azeră Zira FK, la care evoluează Gabriel Matei, în prima manşă a turului doi preliminar al Ligii Europa. Anthony Le Tallec a marcat un gol în acest prin joc oficial la Astra.

Au înscris Alexandru Ioniţă ‘31, Alexandru Dandea '55 şi Anthony Le Tallec '74 pentru Astra, respectiv Sadigov ‘34 pentru Zira.

Partida retur va avea loc săptămâna viitoare, în Azerbaidjan.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.