Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat, joi, la finalul vizitei la Baza Militară Mihail Kogălniceanu, că Guvernul Mihai Tudose trebuie lăsat să lucreze, pentru a trage linie ulterior şi pentru a vedea dacă apreciază sau nu activitatea Cabinetului, iar atunci când va fi nevoie, cu siguranţă se va întâlni cu prim-ministrul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Întrebat cum apreciază activitatea Guvernului Tudose de până acum, şeful statului a susţinut că acesta trebuie lăsat să lucreze, deoarece este încă devreme pentru a vedea dacă apreciază sau nu munca pe care o depune.

„În câteva zile nu poţi să apreciezi activitatea unui Guvern. Hai să-i lăsăm să lucreze, după care putem să tragem linie şi să începem să apreciem sau nu”, a răspuns preşedintele.

De asemenea, chestionat dacă va avea întâlniri săptămânale cu premierul Mihai Tudose aşa cum avea cu Dacian Cioloş, Klaus Iohannis a spus scurt: „Atunci când va fi nevoie, ne vom întâlni cu siguranţă”. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.