Liceul Tehnologic ”Mihai Viteazul” Călugăreni din judeţul Giurgiu va avea, în urma repartizării computerizate, doar 18 elevi la cele două specializări – Industrie alimentară şi Protecţia mediului. Cei mai mulţi dintre elevii admişi la acest liceu au medii mai mici de 5.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform planului de şcolarizare, Liceul Tehnologic ”Mihai Viteazul” din localitatea giurgiuveană Călugăreni, care are ca profil ”Resurse naturale şi protecţia mediului” avea disponibile pentru clasa a noua a anului şcolar 2017-2018 un număr total de 56 de locuri la cele două specializări – Industrie alimentară şi Protecţia mediului. Pe cele 56 de locuri au fost admişi doar 18 elevi, 15 dintre ei la Industrie Alimentară şi trei la Protecţia Mediului. Cea mai mare medie de admitere la acest liceu a fost, anul acesta, 5,80 şi doar şase dintre elevii admişi au medii mai mari de 5. Cea mai mică medie de admitere a fost 2,03.

În topul liceelor din judeţul Giurgiu se clasează Colegiul Naţional Ion Maiorescu din municipiul Giurgiu, unde ultima medie de admitere în acest an a fost 6,49.

Zeci de locuri la licee din mediul rural din Giurgiu au rămas neocupate în urma repartizării computerizate din acest an. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.