Toţi elevii admişi anul acesta în clasa a noua la Colegiul Naţional ”Ion C. Brătianu” din Piteşti au medii mai mari de 9, potrivit datelor publicate în urma repartizătii computerizate. Astfel, la acest liceu cea mai mică medie de admitere a fost, anul acesta, 9,07 iar respectivul candidat a prins un loc la clasa de filologie. Cea mai mare medie cu care s-a intrat la CN ”Ion Brătianu”a fost 10, iar eleva care a avut această medie a ales clasa de Matematică-Informatică bilingv.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Toţi cei peste 300 de absolvenţi de gimnaziu care au fost admişi anul acesta, în urma repartizării computerizate, la Colegiul Naţional ”Ion C. Brătianu” din Piteşti au medii peste de 9. La fiecare dintre specializările acestui liceu ultima media de admitere anul acesta a fost mai mare decât cea de anul trecut.

Spre exemplu, la clasa de Matematică-Informatică bilingv engleză cea mai mare medie de admitere a fost 10, în timp cea mai mică medie a dost 9,68. La nivelul liceului, cea mai mică medie a fost 9,07.

În Argeş sunt însă şi sute de elevi care au intrat la liceu cu medii foarte de mici. La Liceul Tehnologic Construcţii de Maşini Mioveni un elev a intrat cu media 1,93. El a avut numai note de 1 la probele Evaluării Naţionale, iar media de absolvire a celor patru ani de gimnaziu a fost de puţin peste 5,50.

De asemenea, în judeţul Argeş peste 300 d elocuri au rămas neocupate. Liceele unde au rămas cele mai multe locuri libere sunt Colegiul Tehnic ”Costin Neniţescu” Piteşti, Liceul Tehnilogic ”Astra” Piteşti, Liceul Tehnilogic ”Constantin Brâncuşi” Piteşti şi Liceul Tehnologic ”Dacia” Piteşti.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.