Cele mai mari medii de admitere în judeţul Braşov s-au înregistrat la Colegiul Naţional ”Ioan Meşotă” şi la Colegiul Naţional ”Andrei Şaguna”, ambele din municipiul reşedinţă de judeţ. La Colegiul ”Ioan Meşotă” ultima medie de admitere a fost 9.26.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La Colegiul Naţional ”Ioan Meşotă”, ultima medie de admitere la specializarea ştiinţele naturii a fost 9,68, la matematică-informatică - 9,57, iar la filologie - 9,26.

La Colegiul Naţional ”Andrei Şaguna”, ultima medie de intrare la ştiinţele naturii a fost de 9,61, la matematică-informatică - 9,53, iar la filologie - 9,37.

La Colegiul Naţional de Informatică ”Grigore Moisil” ultima medie a fost de 9,25. Medii mari s-au înregistrat şi la Colegiul Naţional Unirea, unde la matematică-informatică ultima medie a fost 9,11, la ştiinţe naturii - 9,09, iar la filologie - 8,82.

Au existat şi licee din Braşov unde s-a intrat cu medii sub 5, printre acestea fiind Colegiul de Transporturi, Colegiul Silvic, Colegiul Tehnic Transilvania, Colegiul ”Mircea Cristea” sau Colegiul ”Remus Răduleţ”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.