Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri, la România TV, că premierul Mihai Tudose a fost mulţumit de întâlnirile "foarte bune" pe care le-a avut la Bruxelles, dar şi „mâhnit” din cauza afirmaţiilor denigratoare pe care un europarlamentar român le-a lansat la adresa Guvernului, context în care l-a rugat pe prim-ministru „să treacă peste asta” şi să înţeleagă că este o perioadă pe care o vor depăşi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„De data asta nu o să stau fără să reacţionez, se lucrează, se lucrează serios la documente şi vor fi, într-adevăr, sesizate instituţiile statului, pentru că se face mult prea mult rău. Vorbeam în seara asta cu premierul Tudose şi era pe de-o parte mulţumit pentru că a avut întâlniri bune la Bruxelles, chiar foarte bune, dar pe de altă parte era mâhnit şi era firesc să fie mâhnit pentru că, chiar în timpul în care avea întâlniri, un europarlamentar de acolo dădea interviuri foarte urâte, denigratoare la adresa Guvernului, la adresa României, iar aşa ceva să ştiţi că nu face nimeni, nicăieri”, a spus Liviu Dragnea, în contextul atacurilor la adresa sa şi a PSD.

Liderul social-democraţilor a mai spus că în nicio ţară acest tip de atitudine al unor instituţii nu a durat foarte mult.

„L-am rugat pe premier să treacă peste asta, să înţeleagă că este o perioadă peste care eu sper că vom trece, pentru că în nicio ţară acest tip de atitudine a unor instituţii nu a durat foarte mult, nu a durat. La un moment se închide această atitudine, cei care au greşit în acele perioade au plătit şi au plătit dur şi ţara respectivă a revenit la normalitate”, a conchis Liviu Dragnea. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.