Cea mai mare ultimă medie de intrare la un liceu din Neamţ, 9.17, s-a înregistrat la Colegiul ”Petru Rareş” din municiăiul reşedinţă de judeţ, iar cea mai mică, respectiv 2, la un colegiu din oraşul Târgu Neamţ.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cele mai mari medii de admitere s-au înregistrat la unităţi de învăţământ din municipiile Piatra Neamţ şi Roman.

 

La Colegiul Tehnologic ”Vasile Sav” din Roman, ultima medie de intrare la specializarea mate-info a fost 8.53.

La Colegiul ”Petru Rareş” din Piatra Neamţ, la specializarea mate-info, ultima medie de admitere a fost 9.17, în timp ce la Colegiul ”Calistrat Hogaş” tot din Piatra Neamţ, la specializarea ştiinţe ale naturii, s-a intrat cu 9.02.

Doi elevi din municipiul Roman au intrat cu 10 la Colegiul ”Roman Vodă” din oraş.

Cele mai slabe rezultate s-au înregistrat la Colegiul Tehnic ”Ion Creangă” din oraşul Târgu Neamţ, unde ultima medie de intrare a fost 2. Această medie a fost obţinută de un elev din comuna Grumăzeşti, care a fost notat cu 1 la evaluarea naţională.

 

În topul primilor 20 de elevi cu cele mai marii medii de admitere din judeţ se află şi patru tineri din mediul rural, respectiv din comunele Băltăteşti, Rămăşeni, Moldoveni şi Borleşti, toţi aceştia având medii de peste 9.90.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.