Cele mai mari medii de admitere în judeţul Suceava s-au înregistrat la Colegiul ”Ştefan cel Mare” din municipiu, iar cea mai mică medie a fost la un colegiu din Fălticeni, respectiv 2.14.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cinci elevi au obţinut media 10 la admitere în judeţul Suceava, între care şi un adolescent de la o şcoală din comuna Bosanci. Alţi doi elevi cu medii maxime provin de la o şcoală generală din Gura Humorului, iar câte unul de la o unităţi de învăţământ din Suceava şi Fălticeni.

 

Cea mai mare ultimă medie, 9.68, s-a înregistrat la Colegiul ”Ştefan cel Mare” din Suceava, specializarea mate-info, bilingv engleză.
La aceeaşi specializare, la Colegiul ”Petru Rareş” din Suceava, ultima medie de intrare a fost 9.61, în timp ce la Colegiul ”Eudoxiu Hurmuzachi” din Rădăuţi ultima medie la secţia mate-info a fost 9.32.

Peste 100 de tineri au fost admişi la licee sucevene cu medii mai mici de 4, iar 14 dintre ei au avut medii cuprinse între 2 şi 3.

La Colegiul ”Vasile Lovinescu” din Fălticeni, specializarea agricultură, ultima medie de intrare a fost 2.14. Candidatul respectiv a obţinut nota 1 la proba de matematică şi 1.30 la limba şi literatura română.

În judeţul Suceava au fost repartizaţi 4.937 de elevi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.