Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Preşedintele Borut Pahor i-a adresat această invitaţie şefuluistatului american în marja summitului Celor Trei Mări, o reuniune a liderilor statelor de la malurile mărilor Blatică, Adriatică şi Neagră, a precizat preşedinţia slovenă.

Era neclar imediat când va avea loc această vizită.

Oficiali sloveni şi-au exprimat speranţa ca prima întâlnire dintre Trump şi omologul său rus Vladimir Putin să aibă loc în ţara lor.

Fostul preşedinte american George W. Bush s-a întâlnit pentru prima oară cu Putin în Slovenia, în 2001.

Melania Trump s-a născut şi a crescut în Slovenia, dar s-a mutat în străinătate, la vârsta de douăzeci şi ceva de ani, pentru a-şi urma cariera în modelling.

MELANIA TRUMP, PRIMITĂ LA BELVEDERE

Prima Doamnă poloneză a primit-o pe Melania Trump la un ceai, joi la prânz, într-o scurtă vizită, în timp ce preşedintele Donald Trump participa la evenimente în capitala poloneză.

Agata Kornhauser-Duda, în vârstă de 45 de ani, a primit-o pe Melania Trump la Palatul Belvedere, un platat alb, în stil neoclasic, care are patru coloane pe faţadă.

Prima Doamnă americană purta o bluză fără mâneci de jerseu şi o fustă îndrăzneaţă cu imprimeu, o creaţie a casei de modă spaniole Delpozo.

Ele au vizitat Centrul de Ştiinţă Copernic - un muzeu de ştiinţă interactiv adresat mai ales tinerilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.