Prima Doamnă Melania Trump a ”încălzit” mulţimea joi, în capitala Poloniei, înaintea discursului soţului ei, spunând că toată lumea ar trebui să fie lăsată ”să-şi trăiască viaţa fără frică”, relatează The Associated Press.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Garantarea ”securităţii” poporului american este piesa centrală a administraţiei preşedintelui Donald Trump a declarat ea, exprimându-şi speranţa ca oamenii din întreaga lume să se bucure de aceeaşi siguranţă.

Melania Trump a vorbit de asemenea despre un tur pe care l-a făcut joi, înainte, la un centru ştiinţific în apropiere de Varşovia, unde vin oameni ”să observe,să experimenteze, să pună întrebări şi să obţină răspunsuri”, ceea ce ar trebui să inspire atât oamenii din Statele Unite, cât şi din Polonia.

Soţia lui Trump, care şi-a asumat un rol important în turneele în străinătate ale şefului statului, a salutat poporul polonez şi ”frumoasa ţară” în care acesta trăieşte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.